Workshops

Twiskcrea geeft regelmatig workshops in Twisk, zie hieronder de agenda.

Wij zien u graag een keer bij Twiskcrea voor één van onze gezellige en leuke workshops.

Vanaf 6 personen is het ook mogelijk om op locatie te komen. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden als u hierin interesse heeft.

De workshops zijn zeer divers en onder begeleiding waardoor het voor iedereen goed te volgen is.

Wij werken met verschillende technieken en diverse materialen zoals timmeren, decoupage, krijtverf en groen (bloemen en planten), haken en breien.

Tijdens de workshops wordt er koffie/thee geschonken en u krijgt hierbij wat lekkers.

Opgeven kan via de webshop (aanvinken en afrekenen), mail (twiskcrea@gmail.com) of telefoon (06-14630769). De workshop is bevestigd na betaling.

Voorwaarden workshops

De workshop dient vooraf ( binnen 48u) betaald te worden, dit kan contant of via een overschrijving bij de bank. Alleen op deze manier is de workshop plek gereserveerd.

Annulering van de workshop kan kosteloos gedaan worden tot 14 dagen voor aanvang. Annnulering binnen 14 dagen voor aanvang dan krijgt u 50% retour. Annuleringen binnen 48 uur voor aanvang geeft geen recht op geld terug. U kunt wel evt iemand anders in uw plaats sturen. Meld dit even van tevoren. Annulering door Twiskcrea geeft wel recht op retour van het geld. 

Heeft u specifieke materialen besteld voor een workshop, dan dienen deze afgenomen te worden.

De keuze workshops zijn workshops die je met een groep van minimaal 4 personen kunt reserveren bij Twiskcrea, op een datum en tijdstip in overleg.

Bij mooi weer is het mogelijk om buiten de workshop te volgen in de grote tuin grenzend aan de workshopruimte (de serre).

Super leuk om een workshop te volgen als vrijgezellenuitje, vriendinnenuitje, verjaardagscadeau of kinderpartijtje.

Sorteer op
© 2015 - 2024 Twiskcrea.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel